Уравненията на живота (Метрозоната, #1) Simon Morden

ISBN:

Published:

Paperback

288 pages


Description

Уравненията на живота (Метрозоната, #1)  by  Simon Morden

Уравненията на живота (Метрозоната, #1) by Simon Morden
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 288 pages | ISBN: | 4.76 Mb

Самуил Петрович е оцеляващ. След като се измъква от ядрената атака над Санкт Петербург, той намира убежище в Метрозоната на Лондон – последния град в Англия. Петрович остава жив толкова дълго, защото е човек на правилата и логиката. Например: ДА СЕMoreСамуил Петрович е оцеляващ. След като се измъква от ядрената атака над Санкт Петербург, той намира убежище в Метрозоната на Лондон – последния град в Англия. Петрович остава жив толкова дълго, защото е човек на правилата и логиката. Например: ДА СЕ НАМЕСВАШ = ЛОША ИДЕЯ.Но когато се натъква на отвличане, той действа, без да се замисли.

Преди да успее да се спре, спасява дъщерята на най-опасния човек в Лондон.И очевидно: СПАСЯВАНЕ НА МОМИЧЕ = ДА СЕ НАМЕСИШ.Така че сега уравнението на живота на Петрович изглежда все по-сложно:РУСКИ ГАНГСТЕРИ + ЯКУДЗА + НЕЩО, НАРЕЧЕНО НОВИЯТ МАШИНЕН ДЖИХАД = ЕДИН МЪРТЪВ ПЕТРОВИЧ.Но Петрович има план (той винаги има план), само не е сигурен, че този е добър.„Шокиращо забавното начало на трилогията за Метрозоната е брилянтно и определено си заслужава четенето. Ако нахалният цинизъм на Петрович не ви заплени, то тогава сюжетът на екшън трилър, изчистения научнофантастичен фон и духовитите поддържащи герои определено ще го сторят.“ Lec Book Reviews„В моя живот винаги има място за книга като „Уравненията на живота“.

Какво да не харесаш в сайбърпънк антиутопия, чието действие се развива в Лондон (единствения оцелял град в страната), който е населен с гангстери от Якудза, въоръжени монахини, свирепи престъпници и гениални хакери?“ Book Geeks„Толкова забавно и увлекателно, колкото звучи.“ Питър ХамилтънEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Уравненията на живота (Метрозоната, #1)":


canaryptc.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us