Aprendo Yoga André Van Lysebeth

ISBN: 9788486344023

Published:

Paperback

0 pages


Description

Aprendo Yoga  by  André Van Lysebeth

Aprendo Yoga by André Van Lysebeth
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 0 pages | ISBN: 9788486344023 | 10.76 Mb

André van Lysebeth is er in dit boek in geslaagd de hatha-yoga begrijpelijk èn uitvoerbaar te maken voor de westerse mens. Daartoe geeft hij zeer gedetailleerde beschrijvingen van belangrijke houdingen (asanas), oefeningen en vooroefeningen.

HijMoreAndré van Lysebeth is er in dit boek in geslaagd de hatha-yoga begrijpelijk èn uitvoerbaar te maken voor de westerse mens. Daartoe geeft hij zeer gedetailleerde beschrijvingen van belangrijke houdingen (asanas), oefeningen en vooroefeningen. Hij licht de fysiologische achtergronden ervan toe, wijst op de risicos van elke oefening en beschrijft de bijbehorende techniek en ademhaling. Bovendien wordt met fotos duidelijk gemaakt welke houdingen correct en welke fout zijn. De ademhaling krijgt ook veel aandacht bij de verschillende asanas.

Van Lysebeth geeft aan welke werking hatha-yogaoefeningen hebben op de verschillende organen: activering van de klier- en darmwerking, verbetering van de bloedsomloop en het soepel maken van de wervelkolom zijn er enkele van. Bij iedere oefening worden steeds verschillende varianten vermeld, die al naar gelang de constitutie kunnen worden toegepast.Yoga doen en begrijpen is een praktische handleiding voor hen die met (batha-) yoga willen beginnen: doen staat voorop.

Omdat doen zonder weten en inzien waarom echter weinig zinvol is, heeft André van Lysebeth helder de theorie uiteengezet en het geheel verduidelijkt met tal van fotos en afbeeldingen. Yoga en met name hathayoga kan een weldadig rustpunt zijn in onze gehaaste, drukke wereld. Zij die haar aan de hand van dit boek beoefenen, zullen dat aan den lijve ervaren.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Aprendo Yoga":


canaryptc.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us