Under tiden Stefan Casta

ISBN: 9789172995673

Published:

Hardcover

366 pages


Description

Under tiden  by  Stefan Casta

Under tiden by Stefan Casta
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 366 pages | ISBN: 9789172995673 | 8.28 Mb

Den föräldralöse pojken Li Li sitter som vanligt och metar i vallgraven vid slottet när han upptäcker en flaska i vattnet. När han får upp den ser han att det ligger ett ark inuti. På kvällen krossar han flaskan i mormors uthus och betraktar länge deMoreDen föräldralöse pojken Li Li sitter som vanligt och metar i vallgraven vid slottet när han upptäcker en flaska i vattnet.

När han får upp den ser han att det ligger ett ark inuti. På kvällen krossar han flaskan i mormors uthus och betraktar länge de tre märkliga teckningarna på arket.Li Lis mormor samlar örter och tillverkar salvor som hon säljer på marknaden. Li Li vågar inte visa henne arket. Hans enda vän i staden, Aron, styrmannen, har seglat iväg med kungens skepp, Stolta Svan. Skeppet har ett hemligt uppdrag. Bara kaptenen, Anders Olof Bark, och Aron vet vad resans mål är.

Men Li Li får höra att de seglat mot en ny kontinent som man tror ligger under horisonten.På en annan plats, kanske i en helt annan tid, sänker sig natten över en primitiv lägerplats. Fruktansvärda skrik hörs från en av hyddorna. Där inne sitter några barn. Det är tonåringarna David, Gabriel, Dinah. Och de mindre barnen Tiss och Plister samt hunden Devil. På en sliten skinnfäll mellan dem ligger Judith.

Hon vrider sig i plågor. Några timmar senare föder hon ett barn. När de förstår att barnet kommer att överleva bränner de lägret och seglar iväg med sin primitiva husbåt.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Under tiden":


canaryptc.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us